Velkommen i kirke!

Menighedsrådet har drøftet, hvordan vi bedst kan afvikle gudstjenester i genåbningsperioden på forsvarlig vis.

Velkommen i kirke!

Den største udfordring i genåbningsperioden er afstandskravet. Det gør, at vi ikke bare kan fylde kirkerne, selv om vi gerne ville.
Ved den første gudstjeneste (Kr. Himmelfarts dag) er der tilmelding til Lasse på 4246 5744, så han kan sikre, at man ikke går forgæves.
Ved de efterfølgende gudstjenester vil vi opstille højttaler uden for kirken, så man kan lytte til gudstjenesten derfra, hvis der ikke er plads til alle fremmødte i kirken. 
Ingen af løsningerne er optimale, men med de nuværende retningslinjer er det vort bedste bud.
Vi håber på jeres forståelse og glæder os til at fejre gudstjenester sammen med jer. Vi tager selvfølgelig gerne imod nye og bedre idéer, og vil undervejs i de kommende uger vurdere, hvordan vi takler udfordringerne bedst.

Af hensyn til de mennesker i vort sogn, som pga smittefare ikke kan eller tør risikere at deltage i gudstjenesterne, vil vi optage lyden fra gudstjenesterne og lægge dem på hjemmesiden efterhånden. Det vil også være muligt for dem, der ønsker det, at modtage søndagens prædiken pr. mail på de dage, hvor det er Lasse, der har gudstjenesten. De der ønsker dette, kan sende en mail til Lasse på lbm@km.dk

HUSK at kirkerne fra nu af også står åbne i hverdagene, så enhver er velkommen til at søge ind og finde stilhed og tid til eftertanke eller bøn. I kirkerne vil der være inspiration til eftertanke og i Sinding Kirke vil der også blive mulighed for at tænde et lys. Medbring gerne egen salmebog og undgå så vidt muligt at røre ved mere end højst nødvendigt. Der står naturligvis opstillet håndsprit, som man skal benytte.

Velkommen i kirke
Med venlig hilsen
Menighedsrådet