"Indflytterfest" i den nye præstegård

Fredag d. 10. september kl. 14 - 19

Indflytterfest i præstegården

Nu prøver vi igen. For et års tid siden havde vi store planer om en festlig dag i Præstegårdshaven i Ørre, hvor vi ville fejre, at Lasse og Camille var flyttet ind i den nybyggede Præstegård. Coronarestriktionerne forhindrede som bekendt dette, og selv om ingen efterhånden kan lægge nogen som helst planer uden at tage forbehold for smitte-udviklingen, så håber vi, at vi til september er så langt, at vi kan gennemføre festen.

Planen ligner meget den fra sidste år. Tanken er, at der fredag d. 10. september fra kl. 14.00 til 19.00 er åbent hus i haven – med pølsevogn, sodavand, fadøl, livemusik, aktiviteter og hyggeligt samvær i opstillede telte (og rundt i haven, hvis vejret lever op til vore solskinsdrømme). Som sidste år får vi brug for en lang række frivillige kræfter, og de første har allerede sagt ja – så vi håber på en dag, hvor mange bidrager, og hvor alle aldre har lyst til at kigge forbi og se, hvordan Lasse og Camille bor.

Vi kommer selvfølgelig til at overholde alle til den tid gældende restriktioner, men håber det ikke kommer til at præge tingene alt for meget. Dagen planlægges nærmere i de kommende måneder, så hold øje med kirkens hjemmeside og facebookside og selvfølgelig det kommende nummer af Posten, hvor vi løbende vil informere om planerne. Og glæd jer sammen med os til en festlig fredag i Ørre.

Mange hilsner
Menighedsrådet