Rejseforedrag med familien Boelskifte

Sinding forsamlingshus fredag d. 14. april kl. 18.00

Rejseforedrag med familien Boelskifte

Velkommen til fælles foredrag i Sinding-Ørre

Familien Boelskifte fortæller om deres rejseoplevelser fra efteråret 2022, hvor turen gik til Iran i en ombygget overlander.

Sinding forsamlinghus, Sinding-Ørre Borgerforening og Ørre-Sinding Menighedsråd er gået sammen om at arrangere endnu en fælles foredragsaften. Alle er velkomne til en spændende aften. Det er muligt at tilmelde sig fællesspisning, men man kan også nøjes med at tilmelde sig foredraget.

Fællesspisning kl. 18.00 (kr. 100,- plus drikkevarer / børn under 18 år kr. 50,-)

Foredrag ved familien Boelskifte kl. 19.30 (kr. 50,- / børn under 18 år gratis)

 

Tilmelding: senest 1. april til Bodil Jensen (30635825) eller Hanne Lynderup (21297060)

"Vi vil invitere jer indenfor i det univers, som vi i et halvt år levede i, da vi kørte fra Danmark til Iran i en overlander. I får lov til at komme med helt fra starten, da vi byggede bilen, og forberedelserne til at tage et halvt år ud af kalenderen. Vi kommer ind bag de oplevelser, vi har fået undervejs, de mennesker vi har mødt, og de kulturer vi har lært at kende. Alle de overvejelser vi har gjort om vores liv efter og hvordan det, vi har oplevet, har påvirket os. Vi vil prøve at vende medaljen og fortælle jer den rå og ægte historie. Helt uden filter, og forhåbentlig inspirere og måske hjælpe til, hvordan man kan få drømmen til at være ens virkelighed.

Vi håber, I vil med på et eventyr.”

- Marie, Jane og Henrik Boelskifte