Se mulighederne i landsbyen v/ Søren Vester, Thise

Sinding forsamlingshus torsdag d. 10 februar kl. 19.00

Se mulighederne i landsbyen v/ Søren Vester, Thise

Et bredt udsnit af Sinding-Ørres foreninger og råd har taget initiativ til en fælles foredragsaften i Sinding forsamlingshus.

Vi får besøg af Søren Vester, designer mm fra Thise i Salling, der vil fortælle om "mulighederne i landsbyen"

Entre: 100,- inkl. kaffe. Tilmelding skal ske til Hanne Lynderup, hannelynderupmadsen@gmail.com, senest d. 31/1

Lidt om Søren Vester og hans foredrag "Se mulighederne i landsbyen":

Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, fortæller om det gode landsbyliv og haveliv og om at være kreativ og se mulighederne, der hvor man bor. Her kan du høre, hvor han får ideerne fra og hvorfor forenings-Danmark og havelivet er så vigtigt. Hør om, hvem er Søren og hvad laver man egentlig som kreativ bonderøv med et sprog der er alt andet end rigsdansk og et humør, der får selv en græde kone til at smile. Hvem tør lige flytte ud i sidste revle og så leve af noget så højrøvet som design og haw’e arbe? 
Vester har medvirket i flere programmer på TV og i 2015 fik Søren Vester sin egen programserie, Vesters Verden, på TV2 FRI. Serien fulgte Søren og hans familie, der udlever drømmen om det gode liv på landet. PT er han aktuel sammen med Line Franck i I Hus Til Halsen hvor de kommer trængte boligejere til undsætning og hjemme er Søren Vesters Have i fuld sving.
 
Søren Vester kan med sin fortælleglæde og entusiasme inspirere tilhørerne til at føre deres egne drømme og ideer ud i livet og blive aktive deltagere i deres egne lokalsamfund.
Søren Vester er uddannet designer fra Danmarks Designskole, og han beskæftiger sig med indretning og skæve vinkler. Alt, lige fra Michelin restauranter og gravstene til legepladser og teambuilding.
 

 Vi glæder os til at byde Søren velkommen til Sinding-Ørre d. 10. feb. 2022